Blue Racing Team steelt show op IndustrieTOP

IndustrieTOP

13012812_1714573145465452_4738813243647993243_nOp woensdag 20 april was het Blue Racing Team aanwezig bij de tweede editie van de IndustrieTOP Midden Nederland dat plaats vond op Windesheim. In het Atrium hielden meer dan 150 bedrijven zich bezig met het thema ‘Smart Circularity’. Het Blue Racing Team van Windesheim was aanwezig met haar nieuwe auto, waarmee ze veel bekijks trok. In het Pinksterweekend gaan de studenten van het multidisciplinaire Blue Racing Team naar Le Mans, Frankrijk, om daar mee te doen met de Shell Eco Marathon. Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen op deze internationale reis? Like dan hun Facebookpagina of kijk op Aanmelden als Student waar je je ook kunt aanmelden voor het team van volgend jaar.

To see the official post go to the Windesheim Homepage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s